Agenda ondernemingskamer 5 maart 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 5 maart 2015
Amsterdam, 25 februari 2015

Op donderdag 5 maart 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10:00 uur: het (aanvullend) verzoek van Fondel Development B.V. en Inashco B.V. (advocaat: mr. T. de Waard) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Fondel Development B.V. en Inashco B.V. (advocaten: mr. J. Lemstra en mr. J. van Bekkum) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

  • 13:00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van de Provincie Zuid-Holland (advocaat: mr. L.J.M. van Westerlaak) om te bepalen dat de publiekrechtelijke rechtspersoon Provincie Zuid-Holland (advocaat: mr. drs. J.H.M. Wesseling) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
  • 15:30 uur: het verzoek van Grauwen Beheer B.V. (advocaat: mr. M. Velsink) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Global Middleware Consultancy B.V. (advocaat: mr. R. Subnel) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en dr. P.R. Verboom en prof. drs. E. Eeftink RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Meest gelezen berichten