Agenda ondernemingskamer 5 november 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 5 november 2015
Amsterdam, 27 oktober 2015

Op donderdag 5 november 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van Nauta Investing B.V. (advocaat: mr. C.R. Huiskes) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Trendcall Cards, Trendcall Nederland B.V. en Hay United B.V. (advocaat: mr. H.J. van Amerongen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

 
• 14.00 uur: het verzoek van NOVO Exploitatie B.V. (advocaat: mr. E.H.W. van Nijnatten) en Roja Pé International B.V. (advocaat: mr. L.L.M. Prinsen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van NOVO Exploitatie B.V. (advocaat: mr. E.H.W. Nijnatten) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en drs. J. van den Belt en mr. drs. B.M. Prins Ra, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten