Agenda ondernemingskamer 6 augustus 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 6 augustus 2015
Amsterdam, 28 juli 2015
• 10.00 uur: het verzoek van E.C.C. van Leijden (advocaat: mr. C.I. Zaad) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Slutter en van Leijden B.V. c.s.
• 13.00 uur: het verzoek van 4 x 5 Beheer B.V. (advocaten: mr. T.C. Carapiet) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van eXtendend Business Integration (XBI) B.V. (advocaat: mr. J.J.C. Delahaye) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. J.G. Sijmons, raadsheren, en drs. P.R. Baart en prof. dr. mr. F. van der Wel RA, raden.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten