Agenda ondernemingskamer 8 oktober 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 8 oktober 2015
Amsterdam, 30 september 2015

Op donderdag 8 oktober 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld: 

• 10.00 uur: het verzoek van Tripka Holding B.V. (advocaat: mr. E. den Hartog) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Partners in Finance Accountants & Adviseurs B.V. (advocaat: mr. Chr.E. Pfeiffer).
• 13.00 uur: het verzoek van JoSoBo B.V. c.s. (advocaat: mr. H. Oosterhuis) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van 4APPS Holding B.V. (advocaat: mr. L.C.L. Bults) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
 
De ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. M.A. Scheltema, raden. Bij de zitting van 13.00 uur wordt mr. M.P. Nieuwe Weme vervangen door mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten