Vrijdag 26 augustus 2016 mondelinge uitspraak kortgeding KLM en Luchthaven Schiphol tegen FNV

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Vrijdag 26 augustus 2016 mondelinge uitspraak kortgeding KLM en Luchthaven Schiphol tegen FNV
Amsterdam, 23 augustus 2016

Op vrijdag 26 augustus 2016 doet het gerechtshof Amsterdam in hoger beroep mondeling uitspraak in het kortgeding dat KLM en Luchthaven Schiphol tegen FNV hebben aangespannen. De uitspraak vindt om 11.00 uur plaats in het Paleis van Justitie, IJdok 20.

Behandeling in hoger beroep

Het door FNV ingestelde hoger beroep richt zich tegen een door de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland bij vonnissen van 3 en 11 augustus 2016, aanvankelijk voorlopig en vervolgens tot 5 september 2016 opgelegde verbod om door te gaan met het in enigerlei vorm direct of indirect, organiseren, oproepen tot of verlenen van medewerking of steun aan enige vorm van werkonderbreking of staking in verband met een tussen FNV en KLM bestaand cao-conflict. FNV is tegen beide uitspraken in hoger beroep gegaan. Het gerechtshof heeft de zaak op 23 augustus inhoudelijk behandeld.

Media

AV-media worden verzocht zich aan te melden via voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail adres en voor welk medium zij werken.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie en persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam, telefoon 088 361 3609 of via bovenvermeld e-mailadres.

Uitspraken

Meest gelezen berichten