Laden...

Inhoudelijke behandeling hoger beroep strafzaak 'Enise B.' op 20 januari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Inhoudelijke behandeling hoger beroep strafzaak 'Enise B.' op 20 januari 2016
Leeuwarden, 12 januari 2016

Op woensdag 20 januari zal het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden, het hoger beroep behandelen in de strafzaak tegen Enise B.
De zitting vindt plaats in het paleis van justitie aan het Wilhelminaplein 1 in Leeuwarden en begint om 09.00 uur.

De Rechtbank Noord-Nederland veroordeelde de vrouw op 2 april 2015 tot 12 jaar gevangenisstraf voor het plegen van een groot aantal ernstige en veelal gewelddadige strafbare feiten op diverse plaatsen in Nederland in februari 2014.
De verdachte heeft hoger beroep ingesteld.

Pers

In verband met de beperkte ruimte in de zittingszaal wordt de pers (ook de schrijvende pers) verzocht zich vooraf aan te melden. Aangemelde vertegenwoordigers van de pers krijgen toegang tot de zittingszaal voor zover het aantal beschikbare plaatsen dit toelaat. In verband met de beperkte ruimte in de zittingszaal zal bij meerdere verzoeken voor opnamen een poolregeling worden ingesteld.

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 19 januari a.s. om 12.00 uur bij mw. F. Steringa van de afdeling communicatie van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden, telefoon: 088-3614239 / e-mail: f.steringa@rechtspraak.nl.

 

Uitspraken