Regiezitting hoger beroep zaak Twentse ex-neuroloog op 18 december 2014

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Regiezitting hoger beroep zaak Twentse ex-neuroloog op 18 december 2014
Arnhem, 12 december 2014

Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden houdt op donderdag 18 december a.s. een regiezitting in de hoger beroepszaak van de verdachte Twentse ex-neuroloog J. De regiezitting wordt gehouden in het Paleis van Justitie in Arnhem. De zitting start om 10.30 uur.

Regiezitting

Zoals gezegd staat de zaak gepland als regiezitting. Dat betekent dat op 18 december de strafzaak niet inhoudelijk wordt behandeld. Tijdens de regiezitting kunnen het Openbaar Ministerie en de verdediging onderzoekswensen voorleggen aan het gerechtshof. Ook worden nadere afspraken gemaakt over de verdere behandeling van de zaak.

Aanmelden media en andere belangstellenden

Media en andere belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 17 december (12.00 uur) aanmelden bij de afdeling communicatie van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Dat kan per email via communicatie.hof-arle@rechtspraak.nl

Meest gelezen berichten