Laden...

Stand van zaken zittingen gerechtshof in Leeuwarden vanmiddag vanwege ijzel

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Stand van zaken zittingen gerechtshof in Leeuwarden vanmiddag vanwege ijzel
Leeuwarden, 07 januari 2016

Het bestuur van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vanwege de weersomstangheden in Noord-Nederland met betrekking tot de middagzittingen van 7 januari in de zittingsplaats Leeuwarden het volgende besloten.

Strafzaken

De kamer die vandaag de strafzaken in Leeuwarden zal behandelen, is beschikbaar. Wanneer partijen ook in de gelegenheid zijn om naar Leeuwarden af te reizen kunnen de geplande strafzittingen dus doorgaan. Wanneer partijen vanwege de weersomstandigheden toch niet in staat blijken te zijn om Leeuwarden te bereiken, dan wordt hen verzocht om tijdig contact op te nemen met de griffie. Dan kan de desbetreffende zaak vervolgens aangehouden of geannuleerd worden.

Civiele zaken

De vanmiddag in Leeuwarden geplande familiezaken gaan niet door. Direct betrokkenen zijn of worden hierover zo snel als mogelijk geïnformeerd.

Uitspraken