Stand van zaken zittingen gerechtshof vanmiddag en morgen vanwege ijzel

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Stand van zaken zittingen gerechtshof vanmiddag en morgen vanwege ijzel
Leeuwarden, 06 januari 2016

Het bestuur van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft bepaald dat de voor vanmiddag geplande zittingen van het hof in de zittingsplaatsen Leeuwarden en Zwolle doorgaan zoals gepland.

Wanneer procesdeelnemers vanwege de weersomstandigheden toch niet in staat blijken te zijn om Leeuwarden of Zwolle te bereiken, dan wordt hen verzocht om tijdig contact op te nemen met de griffie. Overigens is met sommige procespartijen eerder vandaag al contact geweest over het doorgaan van hun zitting. De daarbij gemaakte afspraken blijven van kracht.

Zittingen morgenochtend in Leeuwarden

Het bestuur heeft besloten dat er over de zittingen die morgenochtend (7 januari) in Leeuwarden gepland staan, met alle betrokken procespartijen contact opgenomen wordt. Vervolgens wordt na onderling overleg bepaald of de desbetreffende zaak door kan gaan. Het gaat hierbij om zittingen waarvan de aanvangstijd voor 12.00 uur ligt.

Wanneer u vragen heeft over uw zitting in Leeuwarden, Zwolle of Arnhem kunt u contact opnemen met de griffie.

Uitspraken