Update: ook middagzittingen en zittingen morgenochtend in Leeuwarden geannuleerd

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Update: ook middagzittingen en zittingen morgenochtend in Leeuwarden geannuleerd
Leeuwarden, 05 januari 2016

Eerder vandaag heeft het bestuur van het hof bepaald dat de voor vanochtend geplande zittingen van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in de zittingsplaats Leeuwarden vanwege de gladheid geannuleerd/aangehouden moesten worden.    

Het verkeer over de weg en het openbaar vervoer ondervinden in Noord-Nederland zoveel hinder dat het voor procespartijen, advocaten en medewerkers niet mogelijk/verstandig is om nu naar het gerechtshof te reizen. 

Middagzittingen 5 en ochtendzittingen 6 januari in Leeuwarden geannuleerd

Vanwege de huidige en de te verwachten weersomstandigheden in Noord-Nederland heeft het bestuur besloten om ook de middagzittingen van 5 januari en de ochtendzittingen van woensdag 6 januari in Leeuwarden te annuleren/aan te houden. Het gaat om zaken waarvan de aanvang voor 12.00 uur staat gepland. Direct betrokkenen worden hierover zo snel als mogelijk geïnformeerd.

Of vanwege het weer de zittingen van het hof op de locaties Arnhem en Zwolle morgenochtend door kunnen gaan wordt nog bezien. Daarover volgt later vandaag meer informatie.  

Voor vragen over uw zitting kunt u contact opnemen met de griffie.

Uitspraken