Update: ook zittingen gerechtshof morgenochtend in Zwolle geannuleerd

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Update: ook zittingen gerechtshof morgenochtend in Zwolle geannuleerd
Arnhem, 05 januari 2016

Eerder vandaag heeft het bestuur van het hof bepaald dat de voor vandaag geplande zittingen van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in de zittingsplaats Leeuwarden vanwege de gladheid geannuleerd/aangehouden moesten worden.

Het verkeer over de weg en het openbaar vervoer ondervinden nu en naar verwachting ook morgenochtend in Noord-Nederland zoveel hinder dat het voor procespartijen, advocaten en medewerkers niet mogelijk/verstandig is om naar het gerechtshof te reizen.

Ochtendzittingen 6 januari in Leeuwarden en Zwolle geannuleerd

Vanwege de huidige en de te verwachten weersomstandigheden in Noord-Nederland heeft het bestuur besloten om ook de ochtendzittingen van woensdag 6 januari in Leeuwarden en in Zwolle te annuleren/aan te houden. Het gaat om zaken waarvan de aanvang voor 12.00 uur staat gepland. Direct betrokkenen worden hierover zo snel als mogelijk geïnformeerd.

De zittingen in Arnhem gaan door zoals gepland. Wanneer procesdeelnemers vanwege de weersomstandigheden morgenochtend toch niet in staat blijken te zijn om Arnhem te bereiken, dan wordt hen verzocht om tijdig contact op te nemen met de griffie.

Wanneer u vragen heeft over uw zitting in Leeuwarden, Zwolle of Arnhem kunt u contact opnemen met de griffie.

Uitspraken