Laden...

(Online) Open dag Hoge Raad op zaterdag 12 september 2020

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHoge Raad der Nederlanden > Nieuws > (Online) Open dag Hoge Raad op zaterdag 12 september 2020
Den Haag, 13 juli 2020

De jaarlijkse open dag van de Hoge Raad vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 september 2020. In verband met de coronamaatregelen in aangepaste vorm: grotendeels online en voor iedereen via een livestream te volgen. Een klein aantal belangstellenden kan bij een deel van het programma fysiek in het gebouw aanwezig zijn.

De open dag vindt ook dit jaar plaats tijdens het Prinsjesfestival. Het programma bestaat onder meer uit drie ontmoetingen met twee raadsheren in de Hoge Raad en een advocaat-generaal bij de Hoge Raad.

Deze ontmoetingen, om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur, zijn live te volgen via een livestream op de website van de Hoge Raad (http://www.hogeraad.nl/) die dan geheel vernieuwd is.

De ontmoetingen duren circa 45 minuten en zijn als volgt ingepland:
Om 11.00 uur raadsheer Ybo Buruma
Om 13.00 uur advocaat-generaal Désirée Paridaens
Om 15.00 uur raadsheer Edgar du Perron

Wilt u fysiek aanwezig zijn bij één van de drie ‘ontmoetingen’ met een raadsheer of advocaat-generaal? Stuur dan een e-mail naar voorlichting@hogeraad.nl, onder vermelding van het tijdstip, uw naam en verdere contactgegevens. Er is plaats voor 30 bezoekers per ontmoeting.

Daarnaast zijn er de gehele dag online programmaonderdelen beschikbaar die doen denken aan een open dag zoals die normaliter aangeboden wordt. Hoe het gehele programma er precies uit komt te zien, wordt de komende weken via de website en de sociale media bekendgemaakt.

Meer weten?

Volg ons de komende tijd op Twitter (@hogeraad), Instagram (@hogeraaddernederlanden) of Facebook (Hoge Raad der Nederlanden) voor het laatste nieuws.

Kijk op de website van het Prinsjesfestival wat er nog meer te doen is in de stad.

Uitspraken