Laden...

Publicaties

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Wetenschappelijke Bijdragen : 35 jaar Wetenschappelijk Bureau van de Hoge Raad

Voorkant bundel ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad der Nederlanden  

Bundel ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad der Nederlanden.

"Onlangs werd het 175 jarig bestaan van de Hoge Raad gevierd met als thema ‘bijdragen aan de samenleving’. Tegelijk vierde het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad (wb) zijn 35e verjaardag. In die periode is het WB, parallel aan de grote toename van de zaakinstroom, sterk in omvang toegenomen. Wat niet veranderde is de inspirerende en vruchtbare manier van samenwerken tussen de jonge juristen van het WB en de ervaren raadsheren en AG’s.
Dit boek bevat een bundeling van artikelen over actuele onderwerpen die niet alleen getuigt van de kwaliteit van de inbreng in die samenwerking van de huidige wb'ers, maar die ook een blik biedt op de diversiteit aan terreinen waarop de Hoge Raad aan de samenleving bijdraagt."

Deze uitgave is verschenen in 2014 en uitgegeven door Boom Juridische uitgevers, ISBN 978-90-8974-891-1.