Laden...

Werken bij IVO Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksLandelijke diensten > IVO Rechtspraak > Werken bij IVO Rechtspraak

Een baan bij IVO Rechtspraak is een baan bij een unieke ICT-organisatie. IVO Rechtspraak heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en er heerst een open en informele werksfeer. De organisatie biedt medewerkers volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Werken bij IVO Rechtspraak betekent werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ben jij die gedreven ICT-professional en wil jij graag jouw bijdrage leveren aan de samenleving kijk dan naar onze vacatures (werkenbijderechtspraak.nl).

Wat IVO Rechtspraak doet en bijdraagt, is belangrijk. Als uitvoerder van alle ICT-onderdelen zorgt IVO Rechtspraak ervoor dat de ICT werkt en optimaal voldoet aan de wensen van de Rechtspraak. Een prachtige verantwoordelijkheid die door de medewerkers van IVO Rechtspraak met veel plezier wordt vervuld.