Aanstootgevend gedrag in zwembad Tiel bestraft

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Aanstootgevend gedrag in zwembad Tiel bestraft
Arnhem, 02 februari 2016

Een 55-jarige man uit Uden is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 3 weken en een werkstraf van 80 uur. De Udenaar heeft zich in het zwembad van Tiel onfatsoenlijk en aanstootgevend gedragen in het bijzijn van jonge kinderen.  

Schennis

De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan een tweetal strafbare feiten. Het gaat bij beide feiten om het plegen van schennis in een zwembad ten overstaan van jonge kinderen. De verdachte heeft door het plegen van de deze vergrijpen aanstootgevend en onfatsoenlijk gedrag vertoond en daarbij niet stilgestaan bij de gevoelens van de slachtoffers.

Bijzondere voorwaarden

Aan de straf zijn bijzondere voorwaarden gekoppeld. Zo mag de man zich niet opnieuw schuldig maken aan een strafbaar feit en moet hij zich melden bij de reclassering. Daarnaast moet de man aan 1 van de slachtoffers een schadevergoeding betalen.

Uitspraken

Meest gelezen berichten