Apeldoorner moet voorwaardelijke straf alsnog uitzitten

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Apeldoorner moet voorwaardelijke straf alsnog uitzitten
Arnhem, 18 juli 2016

De rechtbank bepaalde dat een 45-jarige man uit Apeldoorn alsnog zijn voorwaardelijk opgelegde gevangenisstraf van 10 maanden moet uitzitten. De man hield zich niet aan de voorwaarden die aan de straf gekoppeld waren.

Ramkraak

De Apeldoorner was in juni 2015 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 maanden, waarvan 10 voorwaardelijk. Hij had zich in januari 2015 schuldig gemaakt aan een ramkraak bij een juwelier in Eerbeek. Aan deze straf was onder andere als bijzondere voorwaarde verbonden dat de man zich moest laten opnemen in een kliniek voor een behandeling. Deze behandeling is vroegtijdig afgebroken doordat hij terugviel in het gebruik van alcohol en drugs. De man is vervolgens niet meer teruggegaan naar een kliniek voor een nieuwe behandeling. Omdat de man zich niet aan de voorwaarden heeft gehouden, moet de man alsnog de voorwaardelijk opgelegde gevangenisstraf uitzitten.

De volledige uitspraak wordt binnenkort gepubliceerd.

Uitspraken

Meest gelezen berichten