Geen buitenpodium op Koningsdag bij bar Twinns in Ermelo

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Geen buitenpodium op Koningsdag bij bar Twinns in Ermelo
Arnhem, 24 april 2015

De voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland oordeelt dat de gemeente Ermelo aanvragen van bar Twinns om een evenement te mogen organiseren in de openlucht op Koningsdag terecht niet in behandeling heeft genomen.

De gemeente oordeelde kortgezegd dat de aanvragen voor de vergunning te laat zijn ingediend. Daarom is er geen vergunning afgegeven voor het plaatsen van een podium buiten de bar.

Op het spoedverzoek dat bar Twinns bij de rechtbank heeft ingediend, oordeelde de voorzieningenrechter dat de gemeente de procedures goed heeft gevolgd. De gemeente heeft bovendien de ondernemers al in een vroeg stadium geïnformeerd over de procedure voor het aanvragen van vergunningen voor activiteiten op Koningsdag.

Schriftelijke uitwerking volgt

De zaak werd donderdag 23 april behandeld door de rechtbank. Vanwege het spoedeisende karakter van de zaak heeft de rechter direct na de zitting mondeling uitspraak gedaan. De schriftelijke uitwerking van de beslissing volgt later.

Uitspraken

Meest gelezen berichten