Gevangenisstraf Arnhemse voor meerdere straatroven en auto-inbraken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Gevangenisstraf Arnhemse voor meerdere straatroven en auto-inbraken
Arnhem, 08 augustus 2017

De rechtbank veroordeelde een 37-jarige vrouw uit Arnhem tot een gevangenisstraf van 7 maanden. De vrouw maakte zich schuldig aan 2 straatroven en 2 auto-inbraken.

Illustratieve afbeelding

De strafbare feiten vonden plaats tussen 20 maart 2017 en 17 april 2017. Bij de strafmaat hield de rechtbank onder andere rekening met het feit dat de vrouw al vaker met politie en justitie in aanraking is gekomen. Daarnaast werkte de vrouw niet volledig mee bij het opstellen van rapportages, waardoor het voor de reclassering niet mogelijk is geweest om een passend plan van aanpak op te stellen.

Straf gelijk aan eis

De rechtbank vind een geheel onvoorwaardelijke celstraf passend en kan dan ook niets anders dan de vrouw deze straf op te leggen. Deze straf komt overeen met de eis van de officier van justitie.

Tot slot moet de Arnhemse een eerder opgelegde gevangenisstraf uitzitten en de slachtoffers schadevergoedingen van in totaal ruim 1.100 euro betalen.

Uitspraken

Meest gelezen berichten