Man uit Velp veroordeeld voor ontucht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Man uit Velp veroordeeld voor ontucht
Arnhem , 20 november 2015

Een 49-jarige man uit Velp is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden en een werkstraf van 150 uur voor het plegen van ontuchtige handelingen met een destijds 13- tot 18-jarig meisje.

Stoeipartijtjes

De ontuchtige handelingen vonden plaats in de periode van 2006 tot en met 2011. Het slachtoffer is de dochter van toenmalige vrienden van de man en kwam in die periode vaak bij verdachte en zijn echtgenote logeren of oppassen.  Tijdens stoeipartijtjes met het slachtoffer raakte de man bewust de borsten of vagina van het slachtoffer aan. Ook bracht hij het slachtoffer op die manier in aanraking met zijn geslachtsdeel. De man en slachtoffer hadden tijdens dat stoeien hun kleding nog aan.

Verantwoording

De rechtbank heeft bij de strafmaat in het voordeel van de man rekening gehouden met het feit dat hij zich bewust lijkt te zijn van de ernst van zijn handelen. Hij neemt verantwoording voor zijn gedrag en is hiervoor in behandeling.

Uitspraken

Meest gelezen berichten