Slechts beperkte toegang publiek inhoudelijke behandeling 'Posbankmoord'

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Slechts beperkte toegang publiek inhoudelijke behandeling 'Posbankmoord'
Arnhem, 19 mei 2017

Woensdag 24 mei heeft de inhoudelijke behandeling van de in de volksmond geheten ‘Posbankmoord’ plaats. in het Paleis van Justitie in Arnhem. De rechtbank verwacht veel publieks- en mediabelangstelling voor deze rechtszaak in het Paleis van Justitie in Arnhem.

Videozaal voor geïnteresseerden

De zaal en publieke tribune zitten vol met familie, direct betrokkenen en pers. Andere betrokkenen en geïnteresseerden kunnen de zaak volgen via een videoverbinding (Oude IJsselzaal).

Alle betrokkenen bij deze zaak en de pers willen we een plaats geven. Daarom zijn er nog maar weinig plaatsen vrij voor het overige publiek. De bodes van de rechtbank wijzen de plaatsen aan. Als er geen plaats meer is in de videozaal kunt u de zitting helaas niet bijwonen. We vragen uw begrip daarvoor.

Aanmelden media

Voor journalisten is slechts beperkt plaats op de publieke tribune. De plaatsen worden op naam uitgegeven, het is dus belangrijk dat journalisten die de zitting willen bijwonen zich aanmelden. Aanmeldingen die na maandag 22 mei 2017 bij het team communicatie worden gedaan kunnen we niet meer in behandeling nemen.

NB Aanmelden voor een plaats op de perstribune in de zittingszaal is niet mogelijk.

Uitspraken

Meest gelezen berichten