Voorwaardelijke celstraf en werkstraffen voor aandeel burenruzie Pannerden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Voorwaardelijke celstraf en werkstraffen voor aandeel burenruzie Pannerden
Arnhem, 01 augustus 2016

De rechtbank heeft een 31-jarige vrouw uit Pannerden en haar 55-jarige vader en 51-jarige moeder veroordeeld voor hun deelname aan openlijk geweld tijdens een burenruzie in 2015. De dochter en moeder kregen een voorwaardelijke werkstraf van 120 uur, waarvan 50 voorwaardelijk, opgelegd. De vader werd veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden en een werkstraf van 150 uur, waarvan 50 uur voorwaardelijk.

Hoofdletsel door slaan met houten voorwerp

De vrouw en haar ouders zijn veroordeeld voor het slaan, schoppen en duwen van een slachtoffer tijdens een burenruzie die in Pannerden plaats vond. Daarnaast heeft de man een ander slachtoffer geslagen met een houten voorwerp. Dit leidde bij het slachtoffer tot hoofdletsel. Daarom heeft de man een voorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd gekregen naast de deels voorwaardelijke werkstraf die aan alle drie is opgelegd.

Schadevergoeding

Tot slot moeten de verdachten de slachtoffers schadevergoedingen van 936 en 600 euro betalen.

Uitspraken

Meest gelezen berichten