Voorwaardelijke celstraf en werkstraf voor vernielingen in apotheek Dinxperlo

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Voorwaardelijke celstraf en werkstraf voor vernielingen in apotheek Dinxperlo
Zutphen, 16 maart 2015

De rechtbank Gelderland heeft vandaag een 32-jarige vrouw veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf voor de duur van vier maanden, met een proeftijd van twee jaar, en een werkstraf van 100 uur. De vrouw heeft zich schuldig gemaakt aan meerdere vernielingen in de periode van 14 tot en met 17 oktober 2014.

Vernielingen bezittingen ouders

De Winterswijkse heeft op 14 oktober 2014 forse schade aangericht aan de inventaris van de apotheek van haar ouders door met een stuk hout op de inventaris te slaan. Voor het aanwezige personeel is dit een zeer angstige ervaring geweest.

Na deze vernielingen heeft de vrouw ook de woning en auto’s van haar ouders op 16 en 17 oktober 2014 beschadigd.

Vernielingen bezittingen ouders

De opgelegde straf is gelijk aan de eis van de officier van justitie. De vrouw hoeft geen schadevergoeding te betalen aangezien de ouders geen schadebedrag hebben vermeld.

Uitspraken

Meest gelezen berichten