Laden...

Vrijspraak mannen uit Ulft voor aandeel vechtpartij

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Vrijspraak mannen uit Ulft voor aandeel vechtpartij
Zutphen, 21 december 2017

De rechtbank sprak een 26-jarige man en een 35-jarige man, beiden afkomstig uit Ulft, vrij van het medeplegen van zware mishandeling en openlijk geweld. Er is onvoldoende wettig en overtuigend bewijs.

Vechtpartij

Eén van de verdachten schold 1 van de aangevers uit. Vervolgens ontstond een vechtpartij  waarbij de mannen uit Ulft en de aangevers betrokken waren.

Uit het proces-verbaal van de politie en ook tijdens de behandeling op zitting bleven een hoop vragen onbeantwoord. Zo werd niet duidelijk op welke wijze het fysieke contact is begonnen, wie op welk moment welke - al dan niet - agressieve handelingen tegen wie hebben verricht en wat de rechtstreekse gevolgen van die handelingen waren. De verklaringen van de aangevers en de getuigen zijn onderling tegenstrijdig op essentiële punten. De rechtbank kan daarom niet wettig en overtuigend bewijzen dat de verdachten zich schuldig maakten aan de tenlastegelegde feiten.

Vordering niet-ontvankelijk

De vordering van een benadeelde partij werd niet-ontvankelijk verklaard.

Uitspraken

Meest gelezen berichten