Laden...

Werkstraf voor Hallenaar voor ontuchtige handelingen bij werkneemster

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Werkstraf voor Hallenaar voor ontuchtige handelingen bij werkneemster
Arnhem, 19 oktober 2016

De rechtbank veroordeelde een 49-jarige man uit Halle voor het plegen van ontuchtige handelingen bij zijn werkneemster. Hij kreeg een werkstraf van 120 uur.

Mozaïek vloer Paleis van Justitie in Arnhem

De man heeft het slachtoffer - terwijl zij aan het werk was - omhelsd, bij de billen vastgepakt, zijn hand tussen de benen van het slachtoffer gebracht en een borst van het slachtoffer vastgepakt.

De rechtbank rekent het de man aan dat hij door zijn handelen een ernstige inbreuk heeft gemaakt op de lichamelijke integriteit en de persoonlijke levenssfeer van het slachtoffer. De rechtbank heeft bij de strafoplegging rekening gehouden met de aard en de ernst van het feit en de omstandigheden waaronder dit is begaan. Ook is rekening gehouden met het blanco strafblad van de man. 

Tot slot moet de Hallenaar een schadevergoeding betalen van ruim 950 euro.

Uitspraken

Meest gelezen berichten