Behandeling bezwaarschrift over opvang asielzoekers in recreatiepark Roekenbosch in Blitterswijck

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Behandeling bezwaarschrift over opvang asielzoekers in recreatiepark Roekenbosch in Blitterswijck
Roermond, 13 april 2016

De voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg behandelt binnenkort een zaak over de opvang van asielzoekers in een deel van recreatiepark Roekenbosch in Blitterswijck. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venray heeft hiervoor een omgevingsvergunning verleend aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (het COA). De omgevingsvergunning voorziet in het in gebruik nemen van 112 recreatiewoningen voor de opvang van 450 asielzoekers voor de duur van maximaal vijf jaar. Enkele bewoners van het recreatiepark hebben tegen dit besluit bezwaar gemaakt. Zij hebben de voorzieningenrechter gevraagd het besluit te schorsen. Dit verzoek zal op zitting worden behandeld op dinsdag 19 april aanstaande om 9.15 uur, zittingslocatie Roermond.  

Uitspraken

Meest gelezen berichten