Inhoudelijke behandeling Venrayse moordzaak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Inhoudelijke behandeling Venrayse moordzaak
Maastricht, 09 februari 2015

Donderdag 26 februari start de inhoudelijke behandeling van de zogenaamde ‘Venrayse moordzaak’. De inhoudelijke behandeling wordt voortgezet op vrijdag 27 februari, donderdag 5 maart en vrijdag 6 maart. Alle dagen start de zitting om 09.30 uur. De zitting vindt plaats bij de rechtbank Limburg, locatie Maastricht.

Hoe ziet de planning van deze dagen er uit?

Op donderdag 26 februari worden vijf getuigen op zitting gehoord. Dit betreft voornamelijk familieleden van beide verdachten. Op vrijdag 27 februari wordt gestart met het bespreken van het dossier. Op welke momenten het requisitoir en de pleidooien plaatsvinden, is afhankelijk van de voortgang van de zitting.

Zijn de verdachten aanwezig tijdens deze zittingsdagen?

Ja, de rechtbank heeft tijdens een eerdere zitting besloten dat beide verdachten tijdens de inhoudelijke behandeling van hun zaak aanwezig moeten zijn.

Wanneer wordt uitspraak gedaan in deze zaak?

Het laatste woord staat gepland voor 19 maart. De uitspraak volgt 14 dagen later, dus op 2 april.

Informatie voor de pers

Tijdens alle zittingsdagen is een persrechter beschikbaar.

L1 verzorgt de pouleregeling voor alle audiovisuele media. Voor afname van beeld- en/of geluidsmateriaal kunt u contact opnemen met de productieafdeling van L1 via telefoonnummer 043 850 61 40. 

Meest gelezen berichten