Vervroegde uitspraak in een van de zaken van de 'Valkenburgse zedenzaak'

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Vervroegde uitspraak in een van de zaken van de 'Valkenburgse zedenzaak'
Maastricht, 16 juli 2015

De rechtbank Limburg heeft vandaag in een van de zaken van de 'Valkenburgse zedenzaak' vervroegd uitspraak gedaan. Verdachte is vrijgesproken van het hebben van seks met een minderjarige prostituee.

Verdachte was vrijwillig aanwezig bij de zitting. Daar bleek dat het slecht gaat met zijn psychische gesteldheid. De rechtbank heeft daarom besloten om direct uitspraak te doen.
De rechtbank is van oordeel dat weliswaar vaststaat dat de man een minderjarig prostituee in Valkenburg heeft bezocht, maar dat er geen wettig bewijs is dat verdachte ook seks met haar heeft gehad.

Overige uitspraken

De uitspraken in de overige zaken zijn op 23 en 30 juli 2015, beide dagen om 13.30 uur. Op 23 juli zijn dit de zaken die op 9 en 10 juli zijn behandeld door de rechtbank en op 30 juli de zaken die op 13, 14 en 16 juli zijn behandeld en waarin nog geen uitspraak is gedaan.

Uitspraken

Meest gelezen berichten