Verzoek om bouwstop camperplaats Maastricht afgewezen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Verzoek om bouwstop camperplaats Maastricht afgewezen
Roermond, 11 juni 2015

De voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg heeft vandaag uitspraak gedaan in een zaak over een camperplaats aan de Bosscherweg in Maastricht. Buurtbewoners wilden de bouw en ingebruikname van de camperplaats tegenhouden. Volgens de buurtbewoners zou ingebruikname van de camperplaats leiden tot verkeersonveilige situaties en opstoppingen op de Bosscherweg.

De voorzieningenrechter is van oordeel dat opstoppingen door verkeer dat afslaat naar de camperplaats niet te verwachten zijn. Ook zijn er voldoende maatregelen getroffen om onveilige verkeerssituaties te voorkomen. Daarbij heeft de voorzieningenrechter laten meewegen dat uit cijfers blijkt dat de Bosscherweg een drukke weg is en dat het extra verkeer van en naar de camperplaats daarbij in het niet valt. De voorzieningenrechter heeft de verzoeken daarom afgewezen.

Uitspraken: ECLI:NL:RBLIM:2015:4925

Uitspraken

Meest gelezen berichten