Laden...

Toegang publiek bij een rechtszaak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Limburg > Toegang publiek bij een rechtszaak

Reserveer een plek

Met ingang van 17 augustus 2020 is publiek weer beperkt welkom in de rechtszaal. Om bij een rechtszaak aanwezig te kunnen zijn, moet iedereen zich vooraf aanmelden bij onze rechtbank. Op deze manier kan rekening worden gehouden met de door de coronamaatregelen beperkte capaciteit in het gerechtsgebouw.

Wilt u langskomen? Meldt u dan minimaal twee dagen van tevoren aan via dit formulier.

U ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons en binnen 1 werkdag laten we u weten of er plek is in de zittingzaal.

Toegang tot de rechtbank is alleen mogelijk door het tonen van een e-mailbevestiging van de reservering. Ook wordt u bij de ingang gevraagd om u te legitimeren. 

Reserveringen kunnen niet eerder dan 7 kalenderdagen voorafgaand aan de zitting worden doorgegeven en kunnen tot maximaal 2 werkdagen voor de zitting worden doorgegeven.

Voor bezoekers die toegang krijgen, geldt dat deze gegevens na 6 weken worden verwijderd. Van bezoekers die geen toegang krijgen, worden deze persoonsgegevens uiterlijk 1 dag na de zittingsdatum gewist.