Laden...

Medewerkers Jumbo mogen acties voortzetten

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Medewerkers Jumbo mogen acties voortzetten
Utrecht, 13 april 2017

FNV Handel en CNV Vakmensen mogen hun acties in verschillende distributiecentra van Jumbo voortzetten. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland vandaag beslist. De Jumbo had een kort geding aangespannen om de acties van medewerkers te verbieden.

FNV Handel en CNV Vakmensen eisten loonsverhoging en meer vaste banen voor logistieke medewerkers van de Jumbo. Jumbo en de vakbonden kwamen niet uit de onderhandelingen en de vakbonden riepen medewerkers op tot werkonderbrekingen. De Jumbo eiste met het kort geding dat de medewerkers alsnog aan het werk zouden gaan. De voorzieningenrechter wijst dit verzoek af en dus mogen de medewerkers hun werk blijven onderbreken.

Verkort vonnis

De voorzieningenrechter heeft vandaag deze beslissing genomen. Het uitgewerkte vonnis met motivering van de beslissing volgt op woensdag 19 april om 16.00 uur.

Uitspraken