Nadere informatie uitspraak in zaak Romy

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Nadere informatie uitspraak in zaak Romy
Utrecht, 17 november 2017

De rechtbank doet op vrijdag 24 november om 15.00 uur uitspraak in de strafzaak tegen een 14-jarige jongen die verdacht wordt van het doden en verkrachten van Romy in Achterveld. De uitspraak vindt plaats bij de rechtbank Midden-Nederland, Vrouwe Justitiaplein 1, 3511 EX Utrecht.

Informatie voor pers

Omdat het om een minderjarige verdachte gaat, is er een beperkt aantal plaatsen voor journalisten in de zittingszaal. Daarom wordt er per medium maximaal één journalist toegelaten tot deze zaal. De overige journalisten kunnen plaatsnemen in de videozaal.

Audiovisuele opnames

Voor het maken van opnames geldt een poolregeling. De NOS heeft toestemming gekregen om opnames te maken in de zittingszaal. Om deze beelden de gebruiken, maken de overige media afspraken met de NOS. Andere camera- en radioploegen kunnen zich aanmelden voor toegang tot het gerechtsgebouw, zodat zij interviews kunnen opnemen op een daarvoor aangewezen plek.

Aanmelden

Alle pers dient zich vooraf aan te melden bij de afdeling communicatie van de rechtbank Midden-Nederland. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 21 november om 12.00 uur, per e-mail aan midden-nederland@rechtspraak.nl.

Uitspraken

Meest gelezen berichten