Vierde verdachte zaak grensrechter in bewaring

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Vierde verdachte zaak grensrechter in bewaring
Lelystad, 11 december 2012

Een 16-jarige jongen uit Amsterdam die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 41-jarige grensrechter van voetbalclub Buitenboys in Almere blijft twee weken langer in voorarrest. De rechter-commissaris in Lelystad heeft dinsdag zijn bewaring gelast.

Het gaat om de vierde verdachte die werd voorgeleid in deze zaak. Afgelopen donderdag stelde de rechter-commissaris al drie andere verdachten in bewaring. De verdachten werden voorgeleid op verdenking van doodslag, mishandeling en openlijke geweldpleging.

De rechter-commissaris heeft zich uitgelaten over de vraag of er voldoende reden is om de verdachte voorafgaand aan de inhoudelijke behandeling van zijn rechtszaak in voorarrest te houden. De rechter-commissaris bepaalt echter niet of verdachten schuldig of onschuldig zijn. Daarover oordeelt de rechtbank wanneer het onderzoek volledig is afgerond.

Uitspraken

Meest gelezen berichten