Laden...

Welke zittingen gaan door bij rechtbank Noord-Holland in week 26 (22 t/m 26 juni)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Holland > Nieuws > Welke zittingen gaan door bij rechtbank Noord-Holland in week 26 (22 t/m 26 juni)
Haarlem, 19 juni 2020

De afgelopen weken publiceerde de rechtbank Noord-Holland wekelijks een nieuwsbericht op rechtspraak.nl met een zittingslijst. Daarin stonden alle zittingen die door gaan. Inmiddels zijn dat zo veel zittingen, dat we hebben besloten om vanaf 2 juni de informatie over zittingen weer te gaan verstrekken als voorheen.

Dat betekent dat we op rechtspraak.nl wekelijks overzichten plaatsen van bestuurs- en strafzaken. We stoppen met het publiceren van overzichten van kanton, familie- en jeugd en overige civiele zaken.

Bestuursrecht

Strafrecht

Pers

In verband met coronamaatregelen gelden afwijkende regels voor de pers. Bent u journalist en wilt u een openbare zitting bijwonen, meldt u zich dan uiterlijk om 12.00 uur de dag voorafgaand aan de zitting bij de afdeling Communicatie via communicatie.rb-nho@rechtspraak.nl. Voor audiovisuele pers is maximaal één camera in de zaal nu het uitgangspunt. Bij niet of niet tijdig aanmelden kan u de toegang worden geweigerd.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de coronamaatregelen bij de rechtbank Noord-Holland naar onze coronapagina.

Uitspraken