Laden...

Drie en vier jaar gevangenisstraf voor oplichters horecagelegenheden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Drie en vier jaar gevangenisstraf voor oplichters horecagelegenheden
Assen, 29 januari 2019
Een man en vrouw die bijna een jaar lang een groot aantal horecagelegenheden en personen hebben opgelicht, zijn door de rechtbank veroordeeld tot forse gevangenisstraffen. De vrouw werd veroordeeld tot 3 jaar gevangenisstraf en de man tot 4 jaar gevangenisstraf.

Verdachten verbleven zonder te betalen

Verdachten verbleven bij een groot aantal hotels en bed & breakfasts, zonder te betalen voor logies, eten en consumpties. Daarnaast blijkt dat verdachten meerdere personen hebben bewogen om geld aan hen uit te lenen.

Verdachten lijken te volharden

Met de gevangenisstraffen volgt de rechtbank de eis van de officier van justitie. Van belang acht de rechtbank daarbij met name dat verdachten lijken te volharden in het plegen van oplichting en vergelijkbare vermogensfeiten.

Uitspraken