Informatie uitspraak NAM vergoeding (immateriële) schade

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Informatie uitspraak NAM vergoeding (immateriële) schade
Assen, 28 februari 2017

Op woensdag 1 maart 2017 om 10.00 uur doet de rechtbank Noord-Nederland uitspraak in de zaak tussen 127 eisers, de NAM (gedaagde) en de Nederlandse Staat (gedaagde). De uitspraak vindt plaats bij de rechtbank in Assen, Brinkstraat 4.

Livestream RTV Noord

RTV Noord doet live verslag van de uitspraak in deze zaak. RTV Noord zendt deze uitspraak uit via internet.

Publieksinformatie

Het is niet mogelijk om van te voren een plek te reserveren in de zittingszaal. Gezien de te verwachten grote publieke belangstelling voor deze uitspraak en de beperkte ruimte in de rechtbank, wordt belangstellenden geadviseerd de uitspraak via de livestream van RTV Noord te volgen.

Toegangscontrole

Alle bezoekers moeten zich melden bij de portier (hoofdingang). Voordat bezoekers naar binnen kunnen, gaan zij door een detectiepoort. Meegebrachte persoonlijke eigendommen gaan door een scanner. Gezien de drukte wordt u verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Alle bezoekers in het gerechtsgebouw moeten zich kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort, rijbewijs).

Uitspraken

Meest gelezen berichten