Inhoudelijke behandeling zaak Antonio Marcos van der P. en Enise B.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Inhoudelijke behandeling zaak Antonio Marcos van der P. en Enise B.
Assen, 23 februari 2015
Op maandag 2 maart 2015 start de rechtbank met inhoudelijke behandeling van de zaak van de verdachten Antonio Marcos van der P. en Enise B. De zitting vindt plaats bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen: Brinkstraat 4. De rechtbank heeft vijf dagen ingepland voor de inhoudelijke behandeling van deze zaak. De planning is als volgt:
  • Maandag 2 en dinsdag 3 maart: feitenbehandeling
  • Woensdag 4 maart: benadeelde partijen en persoonlijke omstandigheden
  • Donderdag 5 maart: reserve dag
  • Vrijdag 6 maart: requisitoir en pleidooi.

De zitting is openbaar en vindt plaats in de Grote zittingszaal.

Persinformatie

Alle pers, dus ook schrijvende pers, dient zich uiterlijk donderdag 26 februari, 14.00 uur per e-mail aan te melden voor deze zitting: pers.rnn@rechtspraak.nl. Dit onder vermelding van alle personen die meekomen en in welke hoedanigheid. Bij de aanmelding graag ook een telefoonnummer vermelden en aangeven op welke dagen u aanwezig bent.

Bij grote belangstelling is er een poolregeling. Hierover wordt u nog geïnformeerd. Het is niet toegestaan opnamen te maken van de verdachte en het publiek. Ook mogen er in de hal van de rechtbank geen opnamen gemaakt worden.

Tijdens de inhoudelijke behandeling mogen er opnamen gemaakt worden van de opkomst van de rechtbank, de opening van de zitting door de voorzitter, de voordracht van de tenlastelegging, requisitoirpleidooi, repliek en dupliek.
Het verzoek om opnamen te maken van de feitenhandeling en de stem van de verdachte heeft de rechtbank afgewezen. De motivering is gepubliceerd op Rechtspraak.nl  

Publieksinformatie

Het is niet mogelijk om van te voren een plek te reserveren in de zittingszaal.

Toegangscontrole

Alle bezoekers moeten zich melden bij de portier (hoofdingang). Voordat bezoekers naar binnen kunnen, gaan zij door een detectiepoort. Meegebrachte persoonlijke eigendommen gaan door een scanner. Gezien de drukte wordt u verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Alle bezoekers in het gerechtsgebouw moeten zich kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort, rijbewijs).

Uitspraken

Meest gelezen berichten