Maandag 31 augustus toelichting gerechtsbestuur op Meerjarenplan Rechtspraak en Visiedocument RNN

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Maandag 31 augustus toelichting gerechtsbestuur op Meerjarenplan Rechtspraak en Visiedocument RNN
Groningen, 25 augustus 2015

Het Gerechtsbestuur van de Rechtbank Noord-Nederland organiseert maandag 31 augustus bijeenkomsten om het Meerjarenplan Rechtspraak (MJP) en de Visie van de Rechtbank Noord-Nederland aan het personeel toe te lichten.
Het meerjarenplan geeft aan hoe de Rechtspraak de komende jaren het hoofd biedt aan het terugdringen van de werkdruk en de vereiste modernisering in een tijd van financiële krapte. Tijdens de bijeenkomst geven het gerechtsbestuur en de afdelingsvoorzitters een toelichting op de keuzes, maatregelen en de gevolgen voor de rechtbank

Planning 31 augustus

Nadat de medewerkers zijn geïnformeerd, worden het MJP en de Visie van de Rechtbank Noord-Nederland om 13.30 uur gepubliceerd op rechtspraak.nl. Om 16.00 uur wordt er op de locatie Groningen een informatiemoment voor de media georganiseerd waarin het gerechtsbestuur de plannen toelicht.

Uitspraken

Meest gelezen berichten