Wekelijks één kantonrolzitting in Assen, Groningen en Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Noord-Nederland > Nieuws > Wekelijks één kantonrolzitting in Assen, Groningen en Leeuwarden
Groningen, 02 juni 2016

Het bestuur van de rechtbank Noord-Nederland heeft – om organisatorische redenen - besloten om de kantonrolzittingen vanaf 1 september 2016 te wijzigen. Dit houdt in dat er, met ingang van 6 september, iedere dinsdag op elke locatie één kantonrolzitting plaatsvindt. De kantonrolzittingen op woensdag komen te vervallen.

Indeling kantonrolzitting

De indeling op dinsdagen is als volgt:

• vanaf 10.00 uur:  nieuwe zaken A t/m K
• vanaf 11.00 uur:  nieuwe zaken L t/m Z

Pachtzaken

Voor pachtzaken blijft gelden dat deze uitsluitend in Leeuwarden kunnen worden aangebracht volgens de hierboven genoemde tijdsindeling. De kantonrechter in Leeuwarden bepaalt vervolgens op welke locatie de zaak wordt behandeld. Correspondentie in pachtzaken loopt via de locatie Leeuwarden (postbus 20130, 8900 HM in Leeuwarden).

Het (gewijzigde) zaaksverdelingsreglement is op 2 mei 2016 gepubliceerd in de Staatscourant.

Voor vragen over dit bericht, kunt u contact opnemen met de heer H. Stadman: (h.stadman@rechtspraak.nl of 06- 218 654 22).

 

Uitspraken

Meest gelezen berichten