Jasper van den Beld

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOver de rechtbank > Organisatie > Jasper van den Beld

Jasper van den Beld

Jasper van den Beld is sinds 1 januari 2013 lid van het gerechtsbestuur van de rechtbank. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Hij deed buiten de Rechtspraak juridische werkervaring op in de advocatuur en stapte via de rechtersopleiding oude stijl over naar het rechtersvak bij de rechtbank Breda (1999 - 2008).

In 2008 trad Jasper van den Beld als voorzitter van de strafsector toe tot het bestuur van de toenmalige rechtbank Dordrecht (2008-2010); ook was hij daar nog korte tijd voorzitter van de sector. Vervolgens keerde Jasper terug naar de rechtbank Breda, in het bestuur, als sectorvoorzitter straf en bestuur. Jasper was daarnaast van 2010 tot 2013 voorzitter van het landelijk overleg van de voorzitters van strafsectoren (LOVS.)

Jasper is naast zijn werk voorzitter van de geschillencommissie van het Bedrijfstakpensioenfonds Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf in Amsterdam (sinds 2008), lid en plaatsvervangend algemeen voorzitter van de tuchtcommissie van het Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (sinds 2003) en voorzitter van de geschillencommissie CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf (sinds 2003).

Afbeelding toevoegen Jasper van den Beld (1963)