Recordaantal rechtbankmedewerkers loopt Singelloop

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Recordaantal rechtbankmedewerkers loopt Singelloop
Breda, 29 september 2015

Een recordaantal medewerkers van de rechtbank doet mee aan de Singelloop op 4 oktober. "Er lopen maar liefst 56 rechtbankmedewerkers mee aanstaande zondag," vertelt coördinator Jack van Gastel van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Dat is meer dan 10% van de mensen die in het gebouw aan de Sluissingel in Breda werken.

Midden in de samenleving

Rechtbankpresident Marieke Koek is blij met de opkomst. “We staan met de rechtbank midden in de samenleving en daar past meedoen aan de Singelloop uitstekend bij. Ik ben blij dat we ook op deze manier al jaren zichtbaar zijn in de stad.” Een dwarsdoorsnede van de medewerkers doet mee, variërend van rechters, juridisch medewerkers, griffiemedewerkers, collega’s van de facilitaire dienst en medewerkers uit andere teams.

Rechtbank Zeeland West-Brabant

Bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant werken zo’n 650 mensen, waarvan meer dan 140 rechters, verdeeld over de vier locaties Bergen op Zoom, Breda, Middelburg en Tilburg. De rechtbank Zeeland-West-Brabant behandelt meer dan 130.000 zaken per jaar.

Uitspraken

Meest gelezen berichten