Gerechtsgebouw Breda van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Zeeland-West-Brabant > Gerechtsgebouw Breda van binnen

Welkom bij rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda kunt verwachten.

  • Als u het gebouw bent binnengekomen, komt u direct bij de veiligheidscontrole. Voor de veiligheid van iedereen in het gebouw wordt hier uw tas en kleding gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels.
    Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen.
  • Na de controle meldt u zich aan de rechterkant bij de portiersloge. Op verzoek dient u een legitimatiebewijs te kunnen tonen.
  • Via een draaideur komt u vervolgens in een hal, waar u zich aan de rechterkant bij de bodebalie meldt. De bodes kunnen u vertellen bij welke zaal/ruimte u precies moet zijn.
  • Nadat u bij de bodebalie bent doorverwezen, loopt u rechtdoor de hal in. U komt dan bij de zittingszalen en zittingsruimten. Hier kunt u plaatsnemen in de wachtruimte bij de juiste zaal. Een bode geeft aan wanneer de zaak start en wijst u de weg in de zittingszaal.