Rechtbank Overijssel

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Programma Week van de Rechtspraak 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die door de rechtbank Overijssel worden georganiseerd.

Open dag in Zwolle

Op zaterdag 8 september 2018 wordt een open dag op de locatie in Zwolle georganiseerd. De open dag wordt gehouden van 10:00 - 15:00 uur.

U bent van harte welkom bij onder andere de nagespeelde zittingen of een bezoekje in de cellencomplex. Ook is er een informatiemarkt met alle organisaties die te maken hebben met de rechtbank. Denk aan het Openbaar Ministerie, de advocatuur, de Raad voor de Kinderbescherming en de Reclassering. Daarnaast kunt u in gesprek met officieren van justitie en rechters.

Bezoeken aan scholen

In de week van 24 tot en met 28 september zijn rechters van de rechtbank Overijssel te gast bij verschillende scholen in de provincie.Week van de Rechtspraak

De Week van de Rechtspraak vindt jaarlijks plaats in september. Tijdens deze week organiseren alle rechtbanken en gerechtshoven één of meerdere activiteiten voor het publiek. De Week van de Rechtspraak vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 28 september 2018. Wat doen we nog meer in de Week van de Rechtspraak?