Week van de Rechtspraak - RB Zeeland-West-Brabant

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtspraak in Nederland > Week van de Rechtspraak > Week van de Rechtspraak - RB Zeeland-West-Brabant

Programma

De Week van de Rechtspraak vindt jaarlijks plaats in de tweede week van september. Tijdens deze week organiseren alle rechtbanken en gerechtshoven een of meerdere activiteiten voor het publiek. Elk jaar is er een gezamenlijk thema. Het thema van dit jaar is ‘De rechter tussen staat en straat’.
De Week van de Rechtspraak vindt dit jaar plaats van 5 t/m 11 september 2016.
Hieronder vindt u meer informatie over de activiteit die door de rechtbank Zeeland-West-Brabant wordt georganiseerd.

Open Dag in Breda

De voorbereidingen voor de Open Dag in Breda, op zaterdag 10 september 2016, zijn in volle gang en het programma begint steeds meer vorm te krijgen. Middels de Open Dag kunnen burgers op een laagdrempelige manier, bijvoorbeeld door het bijwonen van een nagespeelde zitting, kennismaken met de rechtspraak.

Daarnaast biedt de Open Dag het publiek de kans om niet alleen meer te weten te komen over het (altijd al zo in de mediabelangstelling staande) strafrecht, maar juist ook over de andere rechtsgebieden. Tot slot zal dit de laatste Open Dag aan de Sluissingel in Breda zijn!

Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: Stuur een e-mail naar communicatie.zwb@rechtspraak.nl
of bel met 088 - 3611 567.