Gebruikersondersteuning

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Instructies en handleidingen

Per rechtsgebied zijn instructies en handleidingen opgesteld die u helpen bij het werken in de digitale systemen van de Rechtspraak.

Vragen

Heeft u een vraag over digitale procedures? U kunt op verschillende manieren zelf een antwoord vinden op uw vraag. Bekijk de veelgestelde vragen of gebruik de zoekmachine op de website.

 

Foutmelding

Krijgt u een foutmelding? Op de pagina Overzicht onderhoud en storingen vindt u informatie over actuele werkzaamheden en storingen aan de digitale systemen.
Staat uw storing daar niet bij? Neem dan contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

Wilt u nu stukken indienen en heeft u geen toegang tot het digitale systeem? Lees meer over de uitwijkmogelijkheden op de pagina Wat te doen bij onderhoud en storingen.

In het Archief onderhoud en storingen vindt u een overzicht met afgeronde onderhoudswerkzaamheden en opgeloste storingen van onze digitale dienstverlening.

Contact

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Neem dan contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

 

Inloggen en machtigen

Mijn Rechtspraak is een beveiligd webportaal. Lees meer over inloggen en machtigen.

Verbeteringen digitale dienstverlening

Als gebruiker heeft u waardevolle kennis voor de verbetering van onze digitale systemen. Wij stellen het op prijs uw vragen, opmerkingen en tips te horen. U kunt ze doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum. Op de pagina Verbeteringen digitale dienstverlening vindt u een overzicht met aanpassingen die we recent hebben gedaan.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via
Stel uw vraag via

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum