Technisch reglement bestuursrecht en civiel recht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksVoor advocaten en juristen > Digitalisering Rechtspraak > Technisch reglement bestuursrecht en civiel recht

Per 1 april 2017 geldt voor digitale KEI-procedures het Technisch reglement (bestuursrecht en civiel recht) (pdf, 515,4 KB). De officiële naam van het Technisch reglement is ‘Reglement inzake de toegang tot en het gebruik van het digitale systeem voor gegevensverwerking van de gerechten (civiel recht en bestuursrecht)’.

Het reglement beschrijft hoe de toegang tot het digitale systeem via Mijn Rechtspraak en het Aansluitpunt Rechtspraak werkt en het bevat de voorwaarden voor het gebruik van het digitale systeem.
 
De Rechtspraak past het reglement aan als de ontwikkeling van de digitale systemen daarom vraagt. Op dit moment geldt het reglement alleen voor digitale asiel- en bewaringszaken  en voor de nieuwe digitale civiele vorderingsprocedure .

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via
Stel uw vraag via

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum