Centrale Raad van Beroep

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtspraak in Nederland > Week van de Rechtspraak > Centrale Raad van Beroep

Programma Week van de Rechtspraak 2018

Open dag Centrale Raad van Beroep

Tijdens Open Monumentendag op zaterdag 8 september is één van de twee oude panden van het gerechtsgebouw te bezoeken: het Van Lokhorstgebouw uit 1893, oorspronkelijk gebouwd als hygiënisch laboratorium voor de Universiteit Utrecht. Meer informatie op deze pagina.

 Urecht_H-gebouw_rechtenvrij.jpg

Kroeglezing

Op maandag 24 september is de Centrale Raad van Beroep (CRvB) te gast bij de eerste ‘kroeglezing’ van het nieuwe studiejaar van Politeia. Politeia is de Utrechtse studievereniging voor staats- en bestuursrecht en rechtstheorie. Onderwerpen tijdens deze lezing zijn o.a. de positie van de CRvB binnen de Rechtspraak, de inhoud van het werk en de baanmogelijkheden. Daarnaast gaat een rechter in op een specifiek thema, te weten uitkeringsfraude.

Week van de Rechtspraak

De Week van de Rechtspraak vindt jaarlijks plaats in september. Tijdens deze week organiseren alle rechtbanken en gerechtshoven één of meerdere activiteiten voor het publiek. De Week van de Rechtspraak vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 28 september 2018. Wat doen we nog meer in de Week van de Rechtspraak?