Laden...

Rekening-courant voor griffierechten

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksKosten rechtszaak > Griffierecht > Rekening-courant voor griffierechten

Kantoorniveau

De rekening-couranthouder is het ‘kantoor’. U kunt per kantoor 1 rekening-courant houden. Wat wordt verstaan onder kantoor staat gespecificeerd onder artikel 1 sub e van de algemene voorwaarden (officielebekendmakingen.nl).

Alle gerechten

De rekening-courant geldt voor alle rechtbanken en gerechtshoven. Het is niet mogelijk om een rekening-courant bij één of enkele gerechten aan te houden.

 

E-billing

E-billing is verplicht bij deelname aan de landelijke regeling rekening-courant. Meer over e-billing of e-billing aanvragen.

 

 

 

Zie ook:

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

Lees meer over contact via WhatsApp

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact