Laden...

Archief van rechtspraak.nl

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > archief

Het online archief raadplegen

Zo raadpleegt u het archief:

  • Bezoek het online archief (archiefweb.eu) van rechtspraak.nl. Dit doet u het beste op een computer, laptop of tablet.
  • Aan de linkerkant in het archief ziet u een balk met een kalender. Klik op een datum om de website van die dag te openen.
  • U kunt zoeken via het zoekveld onder de kalender. De zoekvelden van rechtspraak.nl werken niet in het archief. Houd er verder rekening mee dat de links op de gearchiveerde pagina’s soms niet werken.

 

Waarom een archief van rechtspraak.nl?

De verplichting om overheidswebsites te archiveren komt voort uit de Archiefwet. Lees voor meer informatie de richtlijn archiveren overheidswebsites (nationaalarchief.nl).

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact