Laden...

Uitwijkmogelijkheden digitaal procederen bij onderhoud en storingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderhoud en storingen > Uitwijkmogelijkheden digitaal procederen bij onderhoud en storingen

De informatie op deze pagina geldt voor advocaten die verplicht digitaal procederen in

Uitwijkmogelijkheden bij onderhoud en storingen

Wilt u stukken of berichten indienen en heeft u geen toegang tot (onderdelen van) het digitale systeem door onderhoud of storingen? Er zijn verschillende uitwijkmogelijkheden. Welke u volgt, is afhankelijk van de urgentie van uw zaak.

  • De Rechtspraak adviseert u om na enkele minuten nogmaals te proberen of Mijn Rechtspraak weer werkt. Het kan zijn dat de storing inmiddels is verholpen of het onderhoud is afgerond.
Schema onderhoud en storing Schema storing en onderhoud

 Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact