Laden...

Contact over Wsnp met rechtbanken i.v.m. verwerpen erfenis

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Contact met de rechtbank voor een Wsnp-verzoek (verwerpen erfenis)

Voor het verwerpen van een erfenis heeft uals u valt onder de Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen), de hulp van uw Wsnp-bewindvoerder nodig. Hij vraagt toestemming aan de rechtbank in de regio van uw woonplaats met een machtigingsverzoek. Een rechter-commissaris beoordeelt daar wat voor u het beste is.

Vind hieronder per gemeente de contactgegevens van de bijbehorende rechtbank.

Vragen

Voor nadere informatie over het aanvaarden of verwerpen van een erfenis kunt u meer informatie lezen en eventueel contact opnemen met het Rechtspraak Servicecentrum.

 

 

 

 

 Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact